Sea-kayak.gr Forums

Full Version: 1η συνάντηση μελών φόρουμ - Β. Ευβοϊκός
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Ετοιμάζομαι... Γιατί να την μικρίνουμε την διαδρομή; Να την μεγαλώσουμε! χαχαα!
Άντε παιδιά!!!! Εμείς εδώ κάτω κάναμε την πρώτη συνάντηση και τώρα πάμε με άλλο αέρα!!!!! 'Αντε γεμίστε την θάλασσα με τα καγιάκ!!!
Προτεινόμενη ημ/νία λοιπόν, Σάββατο 26/05.

Ο απόπλους θα δοθεί στην Λάμψακο, 4-5 χλμ μετά τη Χαλκίδα όπως ερχόμαστε από την Αθήνα, όπου υπάρχει παραλία και χώρος να αφήσουμε τα αυτοκίνητα. Παρακαλώ τον Random να δώσει το ακριβές στίγμα καθώς και οδηγίες για όσους έρχονται από Αθήνα.

Για την ακριβή ώρα, θα τα ξαναπούμε, αλλά νομίζω ότι μια λογική ώρα θα ήταν κατά τις 0930-1000 να είμαστε στο νερό.

Για την διαδρομή λίγο-πολύ τα είπαμε. Προτείνω να κάνουμε 2 στάσεις, μία για γεύμα στη Ν. Αρτάκη και μία για καφέ στην Χαλκίδα, κατά την επιστροφή.
Για τον καιρό θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.

Προς το παρόν, ας φτιάξουμε μια λίστα με τους συμμετέχοντες, για να δούμε πόσοι θα είμαστε (κάντε copy-paste και προσθέστε το όνομά σας):

1. Pai Mei
2 john f
3 mitsos  [ me  to kitrino kodiak ]
1.Pai Mei
2.Random
3.beck
4. john f
5. mitsos  [ me  to kitrino kodiak ]

[Image: KAYAK1.jpg]

Αγαπητοι φιλοι στον πανω χαρτη βλεπετε το σημειο εκκινησης και πως θα ερθετε απο την Αθηνα...Συγκεκριμενα

Νο1. ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- Ειναι η μεγαλη κρεμαστη γεφυρα στην Χαλκιδα. Οσοι ερχεστε απο Αθηνα στην Ε.Ο. Αθηνων Λαμιας στριβετε δεξια προς Χαλκιδα κ οδηγειτε προς την μεγαλη γεφυρα. Ειναι πολυ ευκολο κ για οσους ερχονται πρωτη φορα κ με ενα απλο GPS μπορειτε να την βρειτε. Περνατε την γεφυρα και συνεχιζετε οπως σας παει ο δρομος προς Νοτιο Ευβοια δλδ για 2.6 χιλιομετρα οπου βρισκεστε στο σημειο Νο2

Νο2. 1η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΙΑ - Ειναι ενα φαναρι στο οποιο στριβετε δεξια προς Νοτιο Ευβοια. Δεν υπαρχει αλλο φαναρι πιο πριν απο την γεφυρα εως εδω οποτε δεν το χανετε. Συνεχιζετε για 1.5 χιλιομετρα περιπου οπου βρισκεστε στο σημειο Νο3

Νο3. 2η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟ-Παλι ειναι ενα φαναρι το πρωτο που συναντατε οπου ο δρομος παρουσιαζει μια μεγαλη διχαλα. Εδω στριβετε δεξια στην διχαλα κ πηγαινετε προς την Ν.Λαμψακο για 1 χιλιομετρο περιπου οπου βρισκεστε στο σημειο Νο4.

Νο4. ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΥ-Ενδεικτικα εβαλα αυτο το σημειο οπου στρεφετε δεξια προς την παραλια της Ν.Λαμψακου η οποια ειναι μολις 0.5 χιλιομετρα απο αυτο το σημειο. Μπορειτε και απο οποιοδηποτε αλλο καθετο δρομο να βγειτε στην παραλια πολυ ευκολα, γιατι ειστε ηδη μεσα στην Ν.Λαμψακο

Νο5.ΠΑΡΑΛΙΑ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ- Ειναι το σημειο οπου θα πεσουμε. Συγκεκριμενα μολις φθασετε στην παραλιακο δρομο θα δειτε που θα εχουμε σταματησει ολοι. Εχει πολυ χωρο για να παρκαρετε τα αυτοκινητα σας και να ξεφορτωσετε τον εξοπλισμο σας. Αναφερω το στιγμα ενδεικτικα αλλα θα εξετασουμε μολις φθασουμε εκει ποιο ειναι το πιο καλο σημειο για να πεσουμε στο οποιο δεν θα ενοχλουμε τα παραλιακα μαγαζια κλπ. Το στιγμα για οποιον ενδιαφερεται ενδεικτικα και παλι της παραλιας ειναι 

φ 38 26΄13΄΄Β
λ 023 37΄17΄΄Α

Προτεινεται οσοι καταφθανουν κ εχουν προβλημα με την ευρεση τοποθεσιας να επικοινωνουν στο κινητο με οσους εχουν καταφθασει ηδη εκει. Για τυχον αποριες ή προτασεις-συμβουλες ευχαριστως δεκτες απο ολους.. Big Grin

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις γράφτηκα στο forum  Smile
Είμαι πολύ νέος στον χώρο .... έχω ένα φτηνό φουσκωτό kayak... για μια πρώτη επαφή και παιχνίδι με τα παιδιά.
(Περιμένω μια καλή ευκαιρία σε μεταχειρισμένο για το επόμενο βήμα)

Η ιδέα της εκδρομή σας είναι πολύ καλή αλλά το φουσκωτό δεν "τραβάει". Υπάρχει καμιά ιδέα/ελπίδα και για εμένα (ενοικίαση?).

Ευχαριστώ

Εάν δεν τα πούμε από κοντά .....καλά να περάσετε

Στέλιος no2
Stelios2 καλως ηρθες, αν θελεις μπορεις να κανεις αλλο ενα ποστ σε αλλο section και μπορει να βρεθει καποιος να σου δανεισει καποιο για να ερθεις Wink
θα προσπαθήσω να είμαι...με διπλό ή μονό.
Δυστυχώς δέν μπορώ να κανονίσω με σιγουριά για τοσο μακριά...

Μία ερώτηση...αν κάποιος έλθει από Παρασκευή, (οδηγώντας ή πλέοντας), μπορεί να διανυκτερεύση στην παραλία εκκίνησης με σκηνούλα?
(04-27-2012, 10:29 AM)vangelis link Wrote: [ -> ]Μία ερώτηση...αν κάποιος έλθει από Παρασκευή, (οδηγώντας ή πλέοντας), μπορεί να διανυκτερεύση στην παραλία εκκίνησης με σκηνούλα?

Φυσικά. Smile

Λίγες μέρες πριν την ημερομηνία συνάντησης θα κάνουμε κι ένα τελικό update για να δούμε πόσοι θα είμαστε, και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.
Pages: 1 2 3 4