Sea-kayak.gr Forums

Full Version: 1η συνάντηση μελών φόρουμ - Β. Ευβοϊκός
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Οι τελευταίες μας συζητήσεις περί διάδοσης του αθλήματος, με παρακίνησαν να σκεφθώ ότι θα είχε νόημα κατ' αρχάς να κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση μεταξύ μας.

Θα έθετα ως υποψήφια ημερομηνία το β' 15ημερο του Μαϊου, κάποιο Σάββατο κατά προτίμηση, με προτεινόμενη την παρακάτω διαδρομή, που έχει το καλό ότι είναι κοντά στην Αττική (υποθέτω ότι βολεύει τους περισσότερους):

http://imageshack.us/photo/my-images/848...alkis.jpg/

Η συνολική διαδρομή είναι γύρω στα 18νμ, δηλ. σύνολο γύρω στις 5 ώρες, αλλά αν θέλουμε την μικραίνουμε.
Ο απόπλους είναι από το μικρό λιμανάκι της Χαλκίδας και συνεχίζουμε κάτω από τη μεγάλη γέφυρα, τον πορθμό του Ευρίπου και παράκτια μέχρι τη Ν.Αρτάκη. Από εκείνο το σημείο κροσάρουμε για απέναντι (γύρω στα 3νμ το κρόσι), και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής, καταλήγοντας πάλι στο σημείο εκκίνησης.

Στην Χαλκίδα θα μπορούσαμε να κάνουμε μια στάση για καφέ. Το κομμάτι στον δίαυλο της Χαλκίδας έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Αν σας αρέσει η ιδέα, μπορούμε να το συζητήσουμε περαιτέρω.


Εμενα μου αρεσει και στηριζω αυτη την μεγαλη βολτουλα αλλα επειδη νηστικο ΑΡΚΟΥΔΙ δεν χορευει μηπως υπαρχει και καμμια προβλεψη για κανενα πιτ στοπ στον δρομο η στον τερματισμο????? Big Grin Big Grin Big Grin
Μπορούμε να κάνουμε 2 στάσεις, μία στη Ν. Αρτάκη για φαγητό και μία στη Χαλκίδα στην επιστροφή, για καφέ.

Αν υπάρξει συμμετοχή συζητάμε και τις λεπτομέρειες.
(04-09-2012, 08:31 PM)Pai Mei link Wrote: [ -> ]Μπορούμε να κάνουμε 2 στάσεις, μία στη Ν. Αρτάκη για φαγητό και μία στη Χαλκίδα στην επιστροφή, για καφέ.

Αν υπάρξει συμμετοχή συζητάμε και τις λεπτομέρειες.

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Καλή πρόταση
ορισε ακριβη ημερομηνια για να κανονισουμε τις δουλειες και να ερθουμε...
Θα μας πει ο pai mei θα ειναι μια ωραια εμπειρια με αρκετους φιλους ηδη ειμαστε τεσσερις, και θα εχουμε την ευκαιρια να περασουμε ωραια να κανουμε πλακα, να γνωριστουμε και να θαυμασουμε τα υπεροχα σκαφακια μας σε δραση..! Big Grin
Ημερομηνια παιδια προτεινομενη ειναι η 26 η ΜΑΙΟΥ ημερα Σαββατο, για τις λοιπες λεπτομερειες θα σας ανακοινωσει ο Pai Mei..Θα υπαρχει καλυψη απο τον τοπικο τυπο με φωτογραφιες και βιντεο...Θα ειναι μια πολυ ωραια και ομορφη εξορμηση..)) Wink
θα φερω και εναν φιλο μαζι
(04-16-2012, 01:29 PM)john f link Wrote: [ -> ]θα φερω και εναν φιλο μαζι

Tελεια Γιαννη, μεχρι στιγμης πρεπει να ειμαστε γυρω στους δεκα χωρις τον φιλο σου, σημερα το βραδι ο Pai Mei θα γραψει τις λεπτομερειες..
Pages: 1 2 3 4