Sea-kayak.gr Forums

Full Version: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Γεια σας Θεσσαλονικείς.Μενω Ευοσμο και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ εδω.σκευτομαι σοβαρα για αγορα ενος σιτ ον τοπ 2+1 φισινγκ απο Αγγλια.Ξερετε αν θα πληρωσω τελωνειο,ή μονο αγγλικο φπα?Το ονειρευομαι με την οικογενεια,για βολτες-ψαρεματακια και για μενα για ψαροντουφεΚο.Καμια προταση-συμβουλη?
Φίλε Περικλή με τα λεφτα που θα δώσεις για να αγοράσεις και να φέρεις το καγιάκ απο Αγγλία θα βρείς ένα εδώ και ίσως σου έρθει και πιο φθηνά. Σε συμβουλεύω γιατί και το δικό μου καγιακ απο Αγγλία ήρθε. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω...Όσοι ενδιαφέρονται για αγορά πρώτου καγιάκ ας ρίξουν μια ματιά και στα μεταχειρισμένα.
Τελωνείο πάντως απο Αγγλία δεν πληρώνεις.
(02-28-2013, 06:49 AM)vitamin sea link Wrote: [ -> ]Φίλε Περικλή με τα λεφτα που θα δώσεις για να αγοράσεις και να φέρεις το καγιάκ απο Αγγλία θα βρείς ένα εδώ και ίσως σου έρθει και πιο φθηνά. Σε συμβουλεύω γιατί και το δικό μου καγιακ απο Αγγλία ήρθε. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω...Όσοι ενδιαφέρονται για αγορά πρώτου καγιάκ ας ρίξουν μια ματιά και στα μεταχειρισμένα.
Τελωνείο πάντως απο Αγγλία δεν πληρώνεις.

Tελωνείο σίγουρα δεν πληρώνεις, αλλά τα μεταφορικά φαντάζομαι πρέπει να ειναι αρκετά!!!!!

giorgos ormanoglou

Στην Αγγλία το Φ.Π.Α  (V.A.T.) είναι 20%  ενώ στην Ελλάδα 23%,  επομένως πληρώνεις τη διαφορά,  δηλαδή η λιανική τιμή συμπεριλαμβανομένου του V.A.T.  που βρίσκεις στην Αγγλία (φυσικά σε ευρώ και όχι σε λίρες)  επιβαρύνεται 2,5%  -  άλλος δασμός δε νοείται.
Πολύ ενδιαφέρον όμως είναι το θέμα των μεταφορικών,  σε όποιον έρχονται σε γνώση του πραγματικές τιμές από μεταφορικές ή ηλεκτρονικομάγαζα ας ενημερώνει το φόρουμ,  γιατί αφορά όλους.
To 2008, φίλος από Καβάλα αγόρασε μοτοσυκλέτα από την Αγγλία. Η μεταφορά της του κόστισε περίπου 450,00€. Το κόστος αφορούσε την παραλαβή από την εταιρία μεταφορών, από τον τόπο που βρισκόταν, οπότε υπήρχε επιπλέον χρέωση. Εάν δεχόταν να τη στείλει ο πωλητής, το κόστος κατέβαινε κάτω από 200,00€. Σε ανάλογη άκαρπη δικιά μου απόπειρα για αγορά μοτοσυκλέτας το 2010, το κόστος ήταν 610€. Η μεταφορική που τον εξυπηρέτησε και απευθύνθηκα κι εγώ είχε το site "metafores.gr" το οποίο σταμάτησε τη λειτουργία του.
Λάβετε υπόψιν σας ότι το δέμα αφορούσε μοτοσυκλέτα 200kgr σε ξύλινη κούτα.

Παραθέτω το μήνυμα ως πληροφορία για το κόστος μεταφοράς μεγάλου αντικειμένου. Δυστυχώς δε γνωρίζω πλέον, τα στοιχεία της μεταφορικής.
Νομίζω ο πιο κατάλληλος για να μας απαντήσει είναι ο φίλος Aegean?
Επαναφέρω τη συζήτηση στο αρχικό της θέμα!

Η εποχή είναι ιδανική για βόλτες! Καλώ τους βορείους σε συνάτηση μέσα στον Μάιο. Δεν λέω ημ/νίες, ούτε τόπο, περιμένω να μαζευτούν "εθελοντές" έτσι ώστε αναλόγως, τόπος και χρόνος να αποφασιστούν από κοινού!

Αίντε Γκαρντάσια, πάρτε τα κουπιά στα χέρια!!!
Μέσα κ'εγώ! Βρισκόμαστε Αγ. Τριάδα στην παραλία διπλα από τις κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ που εχει και απλα!!!
Winkοκ ,μετά το πάσχα θά είμαι καί εγώ ,έτοιμος για βόλτες Smile Wink
παρ΄ ότι η συμετοχή δεν είναι τεράστια, δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες βόλτες. Βασικό ερώτημα σε όλους, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του καγιάκ; (για τον θανάση ξέρω ότι έχει)

φίλε vigla, στην Αγία Τριάδα έχει ενδιαφέρον το τοπίο, τα νερά ξέρω από ότι ξέρω και έχω δει από την παραλία φαίνονται να είναι καθαρά. Προς τον Φάρο του Αγγελοχωρίου φαίνεται να είναι ωραία, μέχρι που λες ότι θα άξιζε μια ημερήσια βόλτα; Παραλία Αγγελοχωρίου ή/και παρακάτω, συνυπολογίζοντας και την επιστροφή;

φίλε Αστέριε, έχεις πάρει καγιάκ; το ίδιο κανό που έχεις είχα κι εγώ και έτσι ερωτεύτηκα το κουπί με τα γνωστά αποτελέσματα ...  8)
με αυτό το κανό θα είναι πολύ δύσκολο να μας ακολουθήσεις σε μιά διαδρομή, ακόμη και μικρή για μας ... (και δεν ενέχει κανένα σνομπ αυτό όπως καταλαβαίνεις, είναι άλλο πράμα το καγιάκ με το κανό) - εκτός εάν είσαι ο Ποπάυ ...  )

Φίλε θανάση, το 1ο πόδι χαλκιδικής από ξηράς δεν το συνιστώ σε κανέναν, παρά μόνο εκτός περιόδου, ωστόσο από θάλασσας είναι ο ορισμός της Χαλκιδικής! Ένας γύρος 1ου ποδιού σε μια εβδομαδιαία εκδρομή θα άξιζε! (δεδομένου ότι με την διώρυγα είναι σαν νησί) είναι περίπου 67 me 68 ναυτικά μίλια
Ωστόσο, επειδή έρχεσαι από ανατολικά θα μπορούσαμε να κανονίσουμε στην ανατολική Χαλκιδική που έχει απίθανες παραλίες, τοπία και μνημεία ... για μένα εκεί βρίσκονται ισως οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής, εάν και λιγότερο γνωστές εκεί θα συνατήσεις τις ποιό ερημικές παραλίες ακόμα και από τους ψαγμένους campers. Παρ' ότι έχω επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή από ξηράς, έχω κωπηλατήσει μόνο από Ιερισσό μέχρι Κουμίτσα. Η διαδρομή από Σταυρό μέχρι Στρατώνι σκίζει! Επίσης μέσα στον Ιούνιο εάν τα καταφέρουμε θα πάμε λίγες μέρες με την Ελένη στην Θάσο με τα καγιάκ μας. Εάν βολέωει, ίσως μπορούσαμε να κωπηλατήσουμε και εκεί παρέα!

Ας δούμε εάν θα υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για συνάντηση βορείου ελλάδας, και βλέπουμε ...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9