Sea-kayak.gr Forums

Full Version: Πωλείται Tahe Reval Midi Composite
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Πωλείται καγιακ της εταιρείας Tahe Marine , μοντέλο Reval Midi Composite (απλή έκδοση, όχι καρμπον κλπ). Το καγιάκ "φοράει" skeg και πηδάλιο αν και λόγω κατασκευής το πηδάλιο κατά 90% δεν χρειάζεται.
Το καγιακ αγοράστηκε από την επισημη αντιπροσωπεία στην Εύβοια πριν από περίπου ένα χρόνο.  . Λόγω φορτωμένου προγγράματος δεν προλαβαίνω να κοπηλατώ και για το λόγο αυτό έχει πέσει μέσα στο νερό μόνο επτά (7) φορές. Η κατάσταση του είναι καινούργιου. Παντά μετά τη θαλασσα το επλενα με γλυκό νερό . Φυλάσεται σε κλειστό χώρο.

Η τίμή του καινούργιο είναι 2.000 ευρώ. Το πουλάω 900 ευρώ. Επειδή η τιμή είναι χαμηλότατη είναι και η τελική.  Το καγιακ βρίσκεται στη χαλκίδα. Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος.

σελίδα εταιρείας με τεχνικα χαρακτηριστικά : http://tahe-marine.taheoutdoors.com/tm_e...-midi.html

τηλ. επικοινωνίας : 6944759511 (παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με sms και θα σας καλέσω εγώ πίσω. Ευχαριστώ.)
Στέφανε βάλε και καμιά φωτογραφία. Τι χρώμα είναι; Έχω ένα πελάτη που ενδιαφέρεται αν υπάρχει ακόμη;
Μερικές φωτο γι'αυτούς που είναι μακριά και τούς γαργαλάει η ιδέα?
Παιδιά συγνώμη για τη καθυστέρηση ... έπεσε δουλειά.
Μου το έχει κλείσει το καγιάκ ένα παλικάρι από Ελαφόνησο και πρόκειται να πωληθεί σήμερα. θα ενημερώσω άμεσα για την εξέλιξη ώστε να ενημερωθεί και η αγγελία. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Τελικά το σκάφος πουλήθηκε. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία τις αγγελίας. Επ' ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή του site ο οποίος (μέσα από αυτό) μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσω κόσμο που ασχολείται με το καγιάκ, να κανονίσω βόλτες με άλλα μέλη και (καλή ώρα) να πουλησω εξοπλισμό που δεν χρειάζομαι πια.. καλές κουπιές σε όλους!