Sea-kayak.gr Forums

Full Version: 2η συναντηση μελων φορουμ---Αγ.Κωνσταντινος-Λιχαδονησια
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(07-17-2012, 04:49 AM)davelis link Wrote: [ -> ]Το καταευχαριστηθηκα με highlights για εμενα την κοντρα πορεια παρεα με τον Αγγελο, που δωσαμε γερα, το κουρκωτο  του Γιωργου, τον Ιωνα και το Στελιο παντα προθυμους να δειξουν τεχνικες, τον αναζωογονητικο υπνο στα Λιχαδονησια.......και η λιστα παει μακρυα.

Συμφωνώ απόλυτα Παντελή Big Grin Ειδικα η πορεία κοντρα στον καιρο εως τον φαρο της Βασιλινας του ΠΝ ηταν ολα τα λεφτα..Επισης το κουρκωτο ηταν απίθανο οπως κ η σταθερη κλασσικη αξια Ιωνα, η εκμαθηση ρολλ και διασωσης απο τον Στελιο και η καλη παρεα ολων των παιδιων. Σκεφτομαι μηπως οργανωναμε και κανενα τουρ αποστασης π.χ. καλυψη μιας αποστασης σε 2 ή 3 μερες θα ειχε ενδιαφερον.. Big Grin Big Grin Big Grin Οποιος εχει και καμμια ιδεα για επομενη συναντηση ευχαριστως να την βαλει στο τραπεζι. Wink
Σας ευχαριστώ και εγώ όλους.
Ευχαριστήθηκα και εγώ πολύ τη διαδρομή μέχρι την Βασιλίνα, δίπλα στους δύο Άγγελους, τον Παντελή και τα άλλα παιδιά. Ευχαριστήθηκα το γρήγορο μόλις φύγαμε από τα Λιχαδονήσια με δίπλα τον Παντελή και με δοκιμή στο κουπί του Στέλιου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω την επόμενη αφού είχα υποσχεθεί να βγάλω τους γιους μου -που δεν βλέπω και πολύ συχνά- για καγιακ.

Για μένα όμως πιο σημαντικό από τα μίλια που κάναμε είναι ότι γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που κάνουν πράξη το ότι "Η αληθινή ζωή είναι αλλού". Να είστε όλοι καλά και να οργανώσουμε την  επόμενη συνάντησή μας το συντομότερο δυνατό.

Συνταγή για Κουρκωτό (Παραδοσιακή πίτα Ευρυτανίας)

Υλικά (για ένα ταψί κουζίνας)
2 ή περισσότερα τρυφερά κολοκύθια, συνολικού βάρους περίπου 2 Kg
1/2 Kg φέτα
1/4 Kg Ανθότυρο
1/2 Kg Καλαμποκάλευρο
4 αυγά
περίπου 1 ποτήρι κρασιού λάδι
2 κουταλάκια του γλυκού Baking Powder

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά και τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη το κολοκύθι.
Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά. Προσθέτουμε καλαμποκάλευρο έως ότου προκύψει πυκνόρευστος χυλός.
Αφού ανακατέψουμε καλά, ρίχνουμε το χυλό σε καλά λαδωμένο ταψί. και στρώνουμε με το χέρι.
Μπορούμε να προσθέσουμε στην επιφάνεια λίγο βούτυρο για κρούστα και γεύση.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς έως ότου ροδοψηθεί καλά.
Γιώργο σε είχα έννοια, γιατί λίγη ώρα αφότου ξεκίνησες το κρόσι, είδα το jet να ανεβαίνει.

Ευτυχώς, όλα "jet" όμως!  ;D

Δυστυχώς δέν μπόρεσα να είμαι μαζί σας  :'( :'( :'(
(07-18-2012, 08:09 PM)Pai Mei link Wrote: [ -> ]Γιώργο σε είχα έννοια, γιατί λίγη ώρα αφότου ξεκίνησες το κρόσι, είδα το jet να ανεβαίνει.
Ευτυχώς, όλα "jet" όμως!  ;D

Ευχαριστώ Pai Mei. Είχα περάσει απέναντι όταν το είδα και εγώ. Ο καιρός ήταν περίεργος, με ένα γεμάτο τεσσάρι πλάγιο και κυματισμό (ειδικά στη στη μέση της διαδρομής), αλλά όλα πήγαν καλά.
Πραγματικά εκεί στις Ράχες στον Φάρο κάθε απόγευμα βγάζει αέρα,
κι εγώ τώρα που ήμουν και πάντα δηλαδή όποτε είμαι εκεί κάθε απόγευμα το έχει το 4-5αράκι του και λυσάνε οι kiters.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8